About

Abang ni acah-acah nak jadi photographer je pun..kamera DSLR pun tak ade.hahaha..so pakai mana yang boleh je lah..Abang bukan rajin sangat nak update bagai dan sewaktu dengannya..memandangkan banyak gambar Abang amik dengan family..gambar yang cam best je ( abang rasa laa..kalo korang tak tau laaa best ke tidak..hahaha!) Kalo nak syok sendiri tu mungkin jugak..lantak lah..Abang tak suruh korang like pun hahaha..Abang nak share je kat sape-sape yang nak tgk..dah lah cakap banyak pulak abang ni..bajet hensem lah tuuu..kui…kui..ok laa..Abang nk mandi jap…masa abang taip ni tak mandi lagi..hehehehe..jangan mare aaaa…

My name is…

A post shared by Mr.J.Netbuck (@netbuck) on

Mr.Netbuck